Refuzăm propunerea UDMR. E anticonstituțională!

ALERTĂ! Teroristul etnic udmr vrea să calce și mai mult în picioare Constituția României, ca de fiecare dată, cu complicitatea celorlalte partide.

UDMR propune amânarea alegerilor locale cu 6 luni, până în luna octombrie, iar aleșii locali să rămână în funcții încă jumătate de an, până în luna octombrie. Potrivit președintelui udmr, Kelemen Hunor, în iunie nu pot fi organizate alegeri locale în România în condiții normale, susținând că scrutinul, la ora actuală, nu este o prioritate și că se lucrează la un proiect de lege în acest sens care se va vota în ambele camere ale Parlamentului în 2-3 săptămâni.

NU VOM PERMITE! E anticonstituțional ce propune Kelemen Hunor, o face din disperare, la fel ca restul politrucilor: să votăm electronic nu vreți voi, TÂLHARILOR?

Hunor pune în față interesul personal, precizând că în momentul de față nu există altă soluție decât să fie respectate indicațiile specialiștilor și deciziile autorităților în lupta contra epidemiei Covid-19, iar prioritatea numărul unu este limitatea efectelor pandemiei Coronavirus, urmată de susținerea economiei naționale.

NU VĂ FIE FRICĂ DE ALEGERI. E TIMPUL SĂ DĂM LA O PARTE ACEST SISTEM PUTRED!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.