România, la răscruce. Cum gestionam criza din țara noastră

România se află la răscruce, din nou, după 30 de ani. O țară care a fost condusă de oameni greșiți aflați la putere, care timp de trei decenii nu au pus baze solide în principalele sfere ale vieții, iar astăzi ne aflăm în plină criză sanitară,cu zeci de mii oameni sunt blocați în casă, cu o economia în colaps și o industrie care nu mai poate fi susținută. Am adus în discuție alături de Bobby Păunescu într-un live pe pagina de Facebook această situație alarmantă și am propus măsuri care trebuie luate de către stat pentru a crea un echilibru în societate.

Problema actuală a României e că o mare parte din economia românească e formată din companiile mici și mijlocii, care în aceste zile sunt distruse de incapacitatea administrativă a guvernului, care nu ia măsurile necesare pentru a le susține. Să nu ne mai gândim la cum putem confecționa măști, să ne gândim la soluții și cum sprijinim și finanțăm cercetătorii și oamenii care crează strategii.

,,O țară care a generat și a creat lumii întregi, prin cercetători, invenții în urma cărora se tratează omenirea, care salvează vieți și astăzi. Într-un moment de criză epidemiologică cum avem astăzi, ne trezim că nu are prin ce să mai facă pentru că au fost distruse. În ultimii 30 de ani am pierdut tot – dezvoltare, cercetare și planificare, agricultură, industrie siderurgică” a spus Bobby Păunescu în cadrul live-ului.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.