VIDEO // Apel către cadrele medicale. Voi trebuie să fiți eroi!

Lansez un apel către toate cadrele medicale din România: avem nevoie de voi să rămâneți pe poziții, avem nevoie de voi să fiți tari, să fiți puternici în aceste zile și în aceste săptămâni, ca să trecem împreună peste această greutate care s-a abătut asupra neamului românesc și asupra intregii planete. Nu pot să-i judec pe medicii care au dizertat, în frunte cu Ministrul Sănătății. Voi nu trebuie să fiți lași, trebuie să fiți eroi!

În Primul și în cel de-al Doilea Război Mondial am avut eroi care s-au luptat pentru România, acum, în prima linie a frontului vă avem pe fiecare dintre voi. Să știți că nu sunteți singuri pentru că fiecare dintre colegii mei din filialele județene ale Alianței pentru Unirea Românilor, dăcă le cereți, o să vă ajute cu echipament medical – măști, mănuși sau adăpot pentru această perioadă.

Și pentru a vă arăta că nu sunteți singuri, eu alături de reprezentanții AUR ne înscriem voluntari și venim alături de voi, acolo unde va fi nevoie. Contați pe noi, vă vom fi alături! Împreună facem o echipă! Unirea face puterea!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.