Referitor la elucubrațiile unei pretinse dive

De regulă, nu e bine să bagi în seamă toți nebunii, dar când aceștia devin insistenți, mai facem și excepții.

O anumită doamnă dorea să candideze neapărat la Primăria Sectorului 1. Nu comentez motivațiile, nu am deslușit încă ițele ca să pot spune exact dacă e colț cu Obregia sau cu strada Corupției, voi mai săpa.
Atât de disperată, că i-a propus bogatului ei soț să ne contacteze pentru o alianță electorală, care să unească partidele extraparlamentare.

Singura doleanță: nevasta să fie candidat la 1.

De dragul unității, am participat la aceste discuții, care au avut ca rezultat un protocol de colaborare ca toate formațiunile să candideze pe listele AUR. Doar că doamna în cauză, surescitată peste măsură de viitorul „luminos” de candidat la fotoliul de primar, a început să comită diferite gafe. Se pretinde a fi medic, dar susține că pentru a se trata de COVID-19, lumea trebuie să bea Kinley (care conține chinină), că trebuie să ia paracetamol și alte aberații care, în actuala criză, creează confuzie, panică sau reacții din partea profesioniștilor în domeniu. Asta o face, desigur, incompatibilă cu o candidatură din partea noastră, chiar și din exteriorul formațiunii.

Tot de dragul unității și pentru a vorbi despre oamenii de afaceri, l-am invitat pe bogatul soț la unul din live-urile mele de Facebook. Reacțiile autentice ale spectatorilor, din live, referitoare la etica de afaceri și la colaborarea cu fosta Securitate, au atras grimase și nemulțumire la adresa mea. Nu am ce face, eu nu pot fi altfel decât sincer în dialogurile private sau publice pe care le am. După cum nu am eu ce sa le fac specialiștilor contractați de doamna în cauză pentru desfășurarea unei campanii electorale și care nu au fost plătiți. Sunt experți pe care i-am recomandat doamnei pentru că am colaborat excelent în campania mea de la europarlamentare. Dacă o persoană care vrea să administreze al doilea cel mai consistent buget din România procedează astfel cu o echipă care lucrează în campania electorală, vă imaginați cum i-ar trata pe cetățenii Sectorului 1?

Ca bărbat încă necăsătorit, sper că respingerea avansurilor pe care mi le-a făcut această doamnă nu i-au rănit orgoliul și nu este acesta motivul pentru care a ajuns să aibă poziții publice nefericite care implică numele meu. Cu toate operațiile estetice, este totuși suficient de înaintată în vârstă încât să îmi fie mamă.

Nu avem vreme de așa ceva în actuala criză, dar oamenii necinstiți trebuie puși la punct, iar adevărul în fruntea mesei.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.