Semnează petiția ”Repornește România”

Consider că a venit momentul să repornim România și să urmăm pași concreți, propuși de către Alianța pentru Unirea Românilor, pentru a readuce țara noastră pe un făgaș normal și a o scoate din criza în care s-a pomenit.

Epidemia a prins România nepregătită, dar ea poate fi considerată și o oportunitate, căci ne-a arătat toate slăbiciunile care s-au acumulat de ani în zile în sistemul nostru politic, în economie și în societate per ansamblu. Ieșirea treptată din carantină nu trebuie să ne readucă la vechile metehne (corupție, politicianism, capitalism de cumetrie), ci să fie ocazia de a reorienta țara către un orizont de dezvoltare.

Inițiativa propune ca societatea românească, după sărbătorile de Paște, treptat, să își revină din punct de vedere economic pentru că nu avem încredere în autoritățile de la București care încearcă să gestioneze această criză.

Vom ralia în jurul acestei inițiative reprezentanți ai societății civile, sindicatelor și patronatelor, antreprenori, agricultori și români simpli. SUSȚII? Completează aici petiția ,,Repornește România”.

Până la ora actuală aproximativ 4000 de români au semnat petiția ,,Repornește România”. Avem nevoie de 10.000 de semnături pentru a pune în aplicare acest proiect de care are nevoie România și care ar fi trebuit să fie implementa în ultimii 30 de ani.

Despre acest proiect al Alianței pentru Unirea Românilor, al cărei copreședinte sunt, am vorbit și într-un live organizat pe pagina mea de Facebook și care poate fi urmărit mai jos.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.