Am nevoie de ajutorul vostru! Pentru amenzi, pentru continuarea caravanei și pentru depunerea semnăturilor. Sunteți alături de noi?

Dragă cititorule, dragă prietene,
am nevoie de tine!
Poate mă știi din 2004 de la primul marș pentru Roșia Montană, din 2005 de la prima campanie cu Eroii nu mor niciodată, din 2006 de la prima campanie pentru Unire/ Basarabia pământ românesc sau primul concert de Ziua Limbii Române, de la acțiunile pentru școlile românești din regiunea transnistreană.
Sau din 2009 de la protestele anti Voronin sau când i-am dus lumânări lui Iliescu. Sau de la miile de acțiuni pe care le-am desfășurat în anii aceștia.
M-am luptat cu un sistem nociv, mai mult decât au făcut-o alții. M-am luptat în stradă, în campanii de lungă durată cu sute de nopți nedormite pentru idealul nostru.
Astăzi avem un partid (AUR – Alianța pentru Unirea Românilor) care dă frisoane tuturor pentru că are șanse mari de a intra în Parlament cu un scor bun la alegerile din 6 decembrie. Suntem singurul partid din afara Parlamentului cu candidaturi admise la circumscripția Diaspora și cu liste complete naționale. Pentru că le e frică de noi, diverși oameni ai sistemului lansează fel de fel de atacuri, hilare pentru cei care ne cunosc de atâția ani: că suntem prieteni ori cu banditul de ghiță ori cu bețivul petrov arătând doar selectiv și distorsionat vreuna din pozele pe care le am cu absolut toată lumea din spațiul public românesc , că suntem oamenii rușilor (tocmai noi, care am luptat atâția ani pentru reîntregire!), că suntem puși de psd, masoni și fel de fel de bazaconii.

Am rămas același tip încăpățânat, care o dată ce luptă pentru ceva, luptă până la capăt.
De trei luni merg prin țară cu un autocar, cumpărat din banii donați de peste 1500 de români, nu de Putin, pe care l-am pus în semn de protest și în fața Guvernului. Am fost acasă la Oprișan, la Buzatu, la Costel Alexe, am luat foarte multe amenzi, au încercat fără succes să îmi instrumenteze două dosare penale, pe scurt am înfruntat față în față un sistem gata oricând să ne reprime. Nu le-a ieșit cum am vrut pentru că avem atâția ani în spate în care ne-am călit.

Am primit amenzi totale de peste 30 000 de euro iar pe unele nu reușim să le constestăm. Am în față două luni de război total contra sistemului și îmi trebuie ajutorul tău. La final vom avea câteva zeci de parlamentari de AUR. Dacă voiam eu, pentru mine, să fiu în parlament, aș fi acceptat ofertele din legislaturile trecute. Dar aș fi ajuns și eu un biet șoricel în rotițele sistemului. Sistem care te amendează și bruschează dacă nu i te supui.
Așa că AJUTĂ-MĂ! Tu, care mă cunoști sau tu, care m-ai descoperit în ultimele 3 luni. Trebuie să ducem această luptă până la capăt!

E nevoie de 400 000 de semnături (128 000 deja depuse, 145 000 strânse deja în total) până pe 20 octombrie. Semnăturile se strâng pe tabel pe care îl poți descărca dacă APEȘI AICI. Cei care nu pot semna sub nicio formă pe hârtie o pot face online pe https://www.partidulaur.ro/semneaza

E nevoie de bani pentru plata amenzilor, e nevoie de bani pentru deplasări. Nu, nu ne ajută rușii. Ne pot ajuta doar românii prin orice metoda o aveți la dispoziție(Western Union, MoneyGram, Revolut, PayPal, Patreon, numerar sau prin cont sau oricum altcumva puteți, inclusiv prin a alimenta mașinile cu care mergem sau autocarul care consumă tare mult). Uitați aici modalitățile:

1. LEI – CONT – RO06BTRLRONCRT0349521201 (RON) – IOSUB COSMIN TEODOR
2. EURO – CONT – RO53BTRLEURCRT0349521201 (EUR) – IOSUB COSMIN TEODOR
SWIFT/BIC – BTRLRO22, Sediul Central, Cluj-Napoca, str. G. Barițiu, nr. 8, 400027

3. REVOLUT: 0040757 887 373 – IOSUB COSMIN TEODOR

4. Patreon.com/georgesimion

5. PAYPAL: www.paypal.me/georgesimionAUR / george@actiunea2012.ro

6. Donează prin Western Union, Smith&Smith sau MoneyGram – Smaranda Nicoleta Lup (telefonul Nicoletei e 0752030212 – la ea trimiteti codurile de confirmare)

7. Către partid direct pentru campanie introducând cardul – https://www.partidulaur.ro/doneaza   sau către colegii mei din toată țara și toată lumea – telefoanele lor sunt aici: https://www.partidulaur.ro/echipa

Dacă vrei să mă auzi și să mă sprijini în această bătălie, mă poți suna la 0040737797803. Serile, după 21:00 intru LIVE pe Facebook pentru a mă asigura că transmitem corect mesajul. Pagina are 430 000 de urmăritori (și 270 000 de likeuri) dar sunt sigur că suntem mult mai mulți.
LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT. Facem DREPTATE pentru ROMÂNIA!

MULȚUMESC!

George


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.