Deschidem primul cort pentru strângere de semnături

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion inaugurează pe 25 februarie primul cort pentru strângere de semnături necesare înscrierii candidaturii în cursa electorală. După publicarea de către Autoritatea Electorală Permanentă a modelului de listă a susținătorilor, adunarea semnăturilor de la cetățeni a intrat în linie dreaptă.

„Partidele politice au stabilit un prag foarte restrictiv pentru înscrierea unui candidat independent în cursa electorală: 100.000 de semnături. Ca independent, nu am infrastructura și resursele financiare ale partidelor care primesc subvenții de la stat pentru campania electorală. Am în schimb sprijinul multor concetățeni care rezonează cu mesajul nostru unionist. Am convingerea că putem strânge numărul necesar de semnături, cu implicarea activă a tuturor celor care cred în Unire”, a declarat candidatul independent George Simion.

Evenimentul are loc la ora 18:00, în Piața Unirii din București (Bulevardul Unirii nr. 14, colț cu BCR).

După deschiderea oficială a primului cort de campanie din Capitală, voluntarii vor strânge semnături pentru susținerea candidatului timp de o lună, până pe 25 martie, când dosarul de semnături va fi depus la Biroul Electoral Central, pentru validarea înscrierii în cursa electorală.

George Simion are nevoie de semnături de susținere pentru înscrierea candidaturii sale independente la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Poate semna pe listă orice persoană care deține cetățenia română, completând seria și numărul cărții ori buletinului de identitate sau al pașaportului românesc.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.