Susținătorii candidatului independent George Simion, mobilizare în zeci de orașe ale lumii

Susținători ai candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion din zeci de orașe ale României, Republicii Moldova și din diaspora s-au mobilizat duminică, la aceeași oră, pentru a strânge semnăturile necesare înscrierii lui Simion în cursa electorală.

Mii de semnături au fost colectate pe parcursul a câteva ore, începând cu ora 13:00, în București, Chișinău, Iași, Roma, Strășeni, Londra Botoșani, Stockholm, Craiova, Constanța și alte localități de către cei care vor o Românie Mare în Europa.

Simion a subliniat duminică faptul că este ultima săptămână în care se pot colecta semnături și a făcut un apel către toți susținătorii, să trimită formularele semnate la adresa sediului oficial de campanie sau se le înmâneze coordonatorilor locali.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.

George Simion (n. 21 septembrie 1986, Focșani) este un activist civic care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint‟, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București în 2005. A urmat până în 2008 cursurile Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București. A absolvit programul de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010, cu specializarea „Crimele comunismului”.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.