Primarul de Iași Mihai Chirica strânge semnături pentru candidatul independent George Simion

Un independent pentru un alt independent! Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, colectează semnături pentru candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion. 

După ce s-au întâlnit cu susținători ai unionistului George Simion la punctul de colectare a semnăturilor din Piața Unirii, edilul de Iași, alături de candidatul independent la europarlamentare și de voluntari în campanie au mers în Palas Mall, unde strâng semnături.

Primarul Mihai Chirica a pledat întotdeauna pentru cauza Basarabiei și pentru bunăstarea românilor. Este încă o ocazie în care ne dăm mâna pentru România. Duminică va avea loc o întâlnire pentru strângerea de semnături în 100 de localități din întreaga lume.  Am nevoie de 100.000 de semnături, mă bazez pe voi! Nu ne lăsați pradă partidelor politice care nu au interesul național pe agenda lor politică! ”, a declarat candidatul independent George Simion.

,,L-aș caracteriza așa: un român adevărat. Pentru mine, George Simion este unul dintre cei care s-a născut într-o altă zodie, este zodia României celei Mari. Este zodia în care sunt toți cei care cred în Unirea provinciilor românești, este zodia celor care se jertfesc și își pun în slujba acestui destin tot ce au. (…) Trebuie să avem omenii noștri în Parlamentul European, în Parlamentul României și în cel al Republicii Moldova. Eu cred că George va reușisă lase în memoria tinerei generații o urmă adâncă în ceea ce privește Unirea. Eu sunt angajat sufletește pentru el și vreau să-l susțin”, declara Mihai Chirica în ianuarie, în contextul Zilei Unirii Principatelor Române.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.