VIDEO // Tricolorul românesc, interzis la Sfântu Gheorghe. George Simion: Să ne unim contra politicienilor care ne dezbină

Candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion i-a fost interzisă vineri arborarea drapelului României în spațiul public, la Sfântu Gheorghe. În localitate s-a sărbătorit Ziua Maghiarilor de Pretutindeni și cu această ocazie au fost arborate zeci de steaguri ale Ungariei, încălcându-se, astfel, legislația națională.

E cazul să ne unim împotriva politicienilor care dezbină, de-asta au pus aceste steaguri aici, să dezbine. Românii din Covasna și Harghita sunt victime ale unui stat care i-a abandonat”, a declarat candidatul independent George Simion.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru drepturile românilor din Covasna și Harghita, pentru comunitățile istorice ale României și pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion susține că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.