George Simion și-a vândut apartamentul: „Am mers până la capăt pentru a putea avea șanse egale în aceste alegeri”

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, și-a vândut apartamentul, singura bogăție materială pe care o avea, pentru a duce la bun sfârșit campania de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea acestuia în cursa electorală din luna mai.

„Gata! Am mers până la capăt pentru a putea avea șanse egale în aceste alegeri. Interesant e că părinții Marianei, noua proprietară a apartamentului, sunt din Coșereni și în curtea lor a fost adusă mașina teribilului accident(?) din 1992 în care au plecat la Domnul apostolii românismului din Basarabia, Ion și Doina Aldea Teodorovici.
Mulțumesc lui Sergiu de la Bomboanele Bucuria că ne-a făcut cunoștință în urma postării de pe Facebook.
Toate pânzele sus, trebuie să luptăm și să câștigăm aceste alegeri!”, scrie George Simion pe o rețea de socializare.

Totodată, acesta a anunțat că astăzi, la ora 20:00, va intra într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook pentru mai multe detalii.

La data de 27 februarie, George Simion a spus că își pune la vânzare singura bogăție materială pe care o are – apartamentul pe care i l-au cumpărat părinții când avea 19 ani, pentru a face campanie de colectare a semnăturilor, așa cum televiziunile nu relatează despre campania respectivă, iar pragul de 100 mii de semnături e unul de-a dreptul năucitor.

Activistul unionist din România va candida independent la alegerile europarlamentare din 26 mai.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.