Brazi pentru o Românie MARE în Europa

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamanetare, alături de primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica au plantat sâmbătă, 23 martie, în cadrul campaniei de curățenie de primăvară „Iașul nostru curat”, mai mulți brazi în unul dintre cartierele orașului.

,,Brazi pentru o Românie MARE în Europa! Am plantat azi în Iași, alături de domnul primar Mihai Chirica, câțiva brăduți care vor crește să amintească despre dorința noastră sinceră de a avea o țară mare și liberă! Continuăm săptămâna viitoare la Dragalina, Călărași”, a declarat George Simion.

,,Dorința mea este ca Iașul să devină un oraș cât mai verde, în care locuitorii să trăiască în armonie cu natura. Ascultând sfatul specialiștilor, plantăm puieții mai ales pe terenurile care permit dezvoltarea cât mai rapidă a lor. Doar în acest fel, acești puieți se vor prinde și vor deveni arbori martori. Fac un apel public să respectăm natura, dar și eforturile administrației locale de a face Iașul cât mai frumos!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Prin intermediul campaniei de curățenie de primăvară „Iașul nostru curat”, Primăria Municipiului Iași organizează în fiacare an o acțiune de plantări de arbori în toate cartierele.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.