George Simion le vorbește bucureștenilor: Alege un independent! Spune ,,NU” listelor de partid!

Alege un independent! Spune ,,NU” listelor de partid! Cu acest mesaj s-a adresat astăzi, 4 aprilie, George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, bucureștenilor. Însoțit de echipa de campanie ,,România MARE în Europa”, Simion a împărțit ziare trecătorilor, și-a prezentat principalele obiective și cum a reușit unionistul să mobilizeze mii de oameni în campania de colectare de semnături.

,,Azi am fost și am împărțit ziare în Piața Unirii din București. De mâine, în toată țara! Mulți dintre bucureșteni spun că vor susține un independent la alegerile din 26 mai pentru că sunt sătui de partidele care s-au succedat la putere în ultimii 30 de ani. Ia-ți și tu ziarele care scot adevărul la iveală! Împarte-le printre cunoscuți și printre cei care vor să afle cum putem face România MARE în Europa!”, a scris Simion pe pagina sa de Facebook.

Candidatul independent George Simion a depus dosarul de candidatură, cu cele 116.000 de semnături, la Biroul Electoral Central pe 28 martie.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.Simion susține că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.