VIDEO // George Simion, la Galați: trebuie să avem o victorie pe 26 mai

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion a fost prezent, marți, 8 aprilie la Galați, unde s-a întâlnit cu susținătorii liderului unionist, membri PACT Galați, reprezentanții Platformei Unioniste Acțiunea 2012, filiala Galați și cu gălățenii care sprijină campania România MARE în Europa. 

,,Vreau să mulțumesc fiecărui gălățean pentru semnătura pe care și-a dat-o pentru ca eu să pot candida. Am reușit și vom reuși și mai departe! Vom reuși să facem un Galați care să fie MARE, vom reuși să facem un pol de dezvoltare între Galați și Brăila, aici în zonă. Vom reuși să atragem fonduri europene și vom reuși să facem o Românie MARE și puternică în Europa și în lume. Trebuie să avem o victorie pe 26 mai. Pentur asta ne trebuie în toată țara 160 de mii de voturi. 3500 de voturi trebuie să vină din județul Galați. Ne bazăm pe voi, fiecare vot contează! Anunțați cei care votează George Simion, cei care votează candidatul independent, care se bate cu partidele politice!”, a declarat George Simion la Galați.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.