George Simion, la Târgoviște: revenim să redăm strălucirea de odinioară Neamului Românesc

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion, aflat în turneu național, a ajuns în Târgoviște. În cadrul vizitei oficiale, Simion s-a întâlnit cu susținătorii liderului unionist, reprezentanții Platformei Unioniste Acțiunea 2012, filiala Târgoviște și cu muntenii care sprijină campania România MARE în Europa.

În cadrul vizitei oficiale, Simion a distribuit ziarele România MARE în Europa cu mesajul: ,,Votează George Simion! Luptă cu partidele politice!”, care prezintă programul electoral al candidatului independent la alegerile europarlamentare, obiectivele și viziunea acestuia, precum și motivele pentru care să alegi un candidat independent pe 26 mai și de ce să renunți la partidele politice.

,,În Cetatea de Scaun a Munteniei trebuie să revenim, să dăm strălucirea de odinioară Neamului Românesc!”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.