George Simion la Sfântu Gheorghe: particip la eveniment ca o datorie de onoare față de românii din centrul Țării

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion a participat joi, 11 aprilie la manifestările organizate în cadrul Primăverii culturale, ediția 2019, desfășurate la Sfântu Gheorghe. Manifestările cultural – științifice au cuprins lansări și prezentări de carte noi, apărute la Editura „Ștefadina” din București și alte edituri partenere. Printre volumele lansate s-au numărat: ,,România în anul Marii Uniri 1918”, ,,Armata Română în Războiul de Întregire. Campaniile din 1916 și 1917”, ,,Transilvania și Marea Unire, Subcetate, la Centenarul Marii Uniri, 1918-2018”.

Simion, alături de Marian Știopu, Președintele Forumului Civic al Românilor din Covasna Harghita și Mureș și profesorul și secretarul executiv al Forumului, Florentina Teacă, a declarat că participarea la acest eveniment este o datorie față de românii din centrul Țării. Mai mult, protejarea drepturilor românilor din Harghita și Covasna face parte din programul ,,România MARE în Europa” al candidatului independent la alegerile europarlamentare.

,,Primăvara culturală din Sfântu Gheorghe: particip la eveniment ca o datorie de onoare față de românii din centrul Țării”, a declarat Simion.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.