VIDEO // George Simion: alăturați-vă bătăliei pentru recâștigarea demnității naționale

Alăturați-vă campaniei, alăturați-vă în anii aceștia bătăliei pentru recâștigarea demnității naționale – este mesajul transmis românilor de pretutindeni de către candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion din capitala dacilor – Sarmizegetusa. Apelul a fost transmis din situl arheologic Sarmizegetusa unde a fost prezent sâmbătă, 13 aprilie, la o acțiune de plantat sâmbătă frasini în Grădiștea de Munte, în apropiere de Sarmizegetusa Regia, vechea capitală a Daciei pre-romane.

,,De aici, de unde ne sunt originile, de la Sarmizegetusa, din capitala dacilor, vrem să transmitem un mesaj important pentru toți românii: trebuie să fim iarăși ce am fost și mai mult decât atâta, trebuie să ne recâștigăm demnitatea noastră națională trebuie să ne recucerim istoria neamului nostru și să facem o Românie care să fie MARE în Europa și MARE în lume. Putem! Alăturați-vă campaniei, alăturați-vă în anii aceștia bătăliei pentru recâștigarea demnității naționale”, a declarat George Simion.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.