Ajută-l pe George să vină în R. Moldova! Votează-l pe 26 mai

Din 1 octombrie 2018, George Simion este iar interzis în R.Moldova. 5 ani, ca să nu supere, să nu deranjeze. De atunci până acum, nu a avut loc nici măcar un termen în procesul de judecată, judecătorii amânându-l de la o lună la alta.

Știm cu toții pe cine a deranjat, știm cu toții cum funcționează lucrurile în republica noastră…

George a mai avut și alte interdicții în trecut. Una de cinci ani i-a fost anulată după ce a făcut greva foamei în vamă. Nu au avut ce probe să aducă împotriva lui, nu a încălcat nicio lege, așa că au spus că e cetățean străin și nu are voie să vorbească despre cuvântul care începe cu litera U…

Dar George nu este străin. Este moldovean de-al nostru, de la Focșani, și iubește Moldova și pe oamenii din ea mai mult decât orice conducător pe care i-am avut în ultimii zeci de ani. A arătat asta făcând laboratoare de informatică, organizând excursii sau ducând cărți pentru copii. A arătat asta pledând civilizat pentru unirea pașnică, democratică, dintre cele două maluri ale
Prutului și respectând pe fiecare cetățean al R.Moldova. A organizat școli pentru tineri și pregătire pentru dascăli și pentru jurnaliști. S-a bătut pentru studenții basarabeni și pentru dreptul fiecăruia dintre noi la cetățenia română. A fost în fiecare sat și pus umărul la construcții care trec peste veacuri. A fost aproape de școli și grădinițe și de primarii din satele uitate ale Moldovei.

De data asta ei cred că l-au oprit definitiv pe George și tot valul popular pornit de el. Tu ai puterea să îl ajuți să treacă din nou Prutul și să permiți Marșului pentru Unire să meargă mai departe: votează-l pe 26 mai: GEORGE-NICOLAE SIMION, CANDIDAT INDEPENDENT.

Înregistrează-ți acum votul pe site-ul www.mareineuropa.ro sau prin SMS la 0733.696.233 cu textul ”VOT” alături de numele tău și localitatea unde votezi pe 26 mai la alegerile europarlamentare.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.