George Simion: Cu cine vom construi viitorul României?

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion își propune să oprească fenomenul migrației intelectualilor din România prin politici concrete, construite la nivel european. Simion se arată îngrijorat de exodul creierelor, fenomen care a luat amploare în ultimii ani, iar România, spune candidatu independent, pierde în expertiză, cercetare și în economie inovatoare.

,,Cu cine vom construi viitorul României? România pierde anual 6% din PIB-ul național numai din cauza deficitului de talente. România trebuie să valorifice potențialul tinerilor absolvenți ai învățământului din străinătate. România trebuie să armonizeze sistemul educațional cu nevoile mediului de afaceri”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

Potrivit unui raport al Națiunilor Unite, în 2017, 36.000 de studenți români au plecat la studii în afara țării, iar 14.500 de elevi de liceu se gândesc să plece. Puțini dintre aceștia decid să revină în România. George Simion candidează independent la alegerile europarlamentare sub sloganul ,,România MARE în Europa’’ și ocupă poziția 15 pe buletinul de vot.

Înregistrează-ți acum votul pe site-ul www.mareineuropa.ro sau prin SMS la 0733.696.233 cu textul ”VOT” alături de numele tău și localitatea unde votezi pe 26 mai la alegerile europarlamentare.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.