George Simion: Trebuie să ridicăm din nou agricultura României

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion consideră că trebuie oprită acapararea terenurilor agricole de către mari latifundiari și trebuie încurajați micii fermieri și tinerii antreprenori în agricultură.

România este unul dintre statele care au vândut cele mai mari suprafețe cetățenilor străini, aproape jumătate din terenul arabil al României fiind deținut de către aceștia. Avem tot mai multe situații în care grupuri bancare, fonduri de pensii și mari companii europene din domeniul asigurărilor cumpără teren arabil cu ajutorul unor intermediari locali, arendându-l ulterior unor fermieri sau antreprenori străini. România trebuie să lupte la nivel european pentru un sprijin mai mare acordat micilor fermieri și tinerilor antreprenori în agricultură, în detrimentul marilor proprietari de teren agricol din Europa și a exploatațiilor la scară largă. Trebuie să ridicăm iar agricultura țării!”, a declarat candidatul independent George Simion.

Înregistrează-ți acum votul pe site-ul www.mareineuropa.ro sau prin SMS la 0733.696.233 cu textul ”VOT” alături de numele tău și localitatea unde votezi pe 26 mai la alegerile europarlamentare.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.