VIDEO // Florin Călinescu votează candidatul independent George Simion la alegerile europarlamentare

Florin Călinescu, actor român de teatru și film și realizator de emisiuni televizate, îl susține pe George Simion candidat independent la alegerile europarlamentare. În cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook, juratul de la Românii au Talent, alături de Simion, a declarat public că opțiunea lui de duminică este George Simion.

,,Aceasta este opțiunea mea pentru duminică. În cheamă George Simion și îl găsiți pe poziția 15 pe buletinul de vot. Nu sunt în slujba nimănui, nu sunt plătit de nimeni și nu agreez, în momentul de față, nicio grupare politică din cele existente. Da, mă duc la vot și o să-l votez pe George Simion”, a declarat Florin Călinescu.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.