George Simion: Am poze cu toată lumea din România

Militez de mai bine de 12 ani pentru cauzele drepte românești: cinstirea istoriei românilor, a eroilor noștri, apărarea drepturilor românilor din Harghita și Covasna, din comunitățile istorice, pentru Unirea Basarabiei cu Țara, pentru Roșia Montană și împotriva tăierilor ilegale de păduri, pentru arhitectura tradițională și valorile noastre spirituale și culturale.

În tot acești ani, am fost în opoziție față de cei care se aflau la guvernare, fie că a fost vorba de regimul Băsescu sau de PSD și ce partid a mai fost la putere, pentru că am considerat că așa trebuie să fie un curent civic sănătos: critic.

Totodată, de 7 ani de când lupta pentru Unirea celor două maluri de Prut m-a avut în frunte ca președinte al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, am căutat să port dialoguri cu toate persoanele aflate în spațiul public, indifferent de ideologie sau de simpatia sau antipatia pe care personal le-o purtam. Am căutat să fac bine pentru cauza pe care o reprezint.

Din acest motiv, apar în poze cu toți președinții de partid, cu parlamentari (am format grupul „Prietenii Unirii” cu membrii de la toate partidele politice, la nivelul Legislativului), cu europarlamentari (am încercat același lucru, dar fără reușită), cu autorități locale de toate coloraturile politice și cu oameni care reprezintă diferite asociații și organizații, inclusive cele internaționaliste/antinaționale.

Pozele cu ei sunt din diferite negocieri și proteste la adresa lor, cu ocazia școlilor noastre de vară în care îi invitam pe toți și majoritatea fugeau de asumarea temei Reîntregirii, sau din proiecte de amploare pe care le-am desfășurat, precum proiectul „Cunoaște-ți Țara”, prin care am adus peste 70.000 de frați basarabeni, în grupuri de câte 50, în România, în anii 2016, 2017 și 2018, pentru o perioadă de trei zile.

În nicio împrejurare nu am fost plătit, nu am primit onorarii, nu am fost susținut în desfășurarea acestor proiecte de la nivelul statului român și nici nu am primit vreun fond de genul Granturilor Norvegiene sau Soroș (cine poate crede că asemenea acțiuni ca cele organizate de noi pot găsi susținere din partea unor asemenea structuri sunt complet pe dinafara subiectului).

Tocmai pentru că nu ne-am găsit reprezentanți la nivelul spațiului public, am decis să mergem pe această candidatură INDEPENDENTĂ. Candidatura aceasta încurcă multe socoteli electorale, unii nu vor mai trece pragul electoral, iar alții nu mai se pot profila în marii patrioți ai națiunii. Pentru că în ultima lună apar fel de fel de poze extrase din contextul realizării lor, prefer să mă denunț singur și să vă spun direct: AM POZE CU TOȚI.

Duminica asta și în luptele pe care le avem în față, oricine poate veni alături să mă susțină, fără a pune condiții și fără a mă asocia cu ce vor ei. În față: doar lupta pentru Dumnezeu și Neamul nostru!

Fidel principiilor pentru care lupt, până la capăt,

George Simion


Comments

  • Bravo eu sunt din acest an din septembrie și sunt MEBRU în Partidu AUR nu vreau să mai aud de escroci ăștia care au condus de 30 de ani și nu au făcut nimica pentru Țară de cât furturi peste furturi cu acte în regulă minciuni peste minciuni și distrugere de Țară mai bine să vadă că moare lumea de foame și nu mai au unde să muncească din cauza lor ce va face lume când nu mai o să aibă nimica o sa iasa in strada și o să facă că acum 30 de Ani în urmă rușine să le fie la toți parlamentari și a conducătorilor de Țară rămâne de văzut ce se va în tâmplă pe data de 06 12 2020 eu unu votez doar echipa Aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.