Cartea așteptată de toți românii, trimisă în țară

1000 de cărți cu titlul ,,Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu” scrise de George Simion au fost distribuite, astăzi, în toată România, Republica Moldova și Diaspora.

Acțiunea are loc ca urmare a lansăriii cărții în România, dar și în diaspora, a miilor de solicitări zilnice cu privire la volum, a campaniei de informare privind distribuirea volumelor tuturor celor care își doresc să afle adevărul despre politica românească și despre liderii politici neimplicați în tratarea problemelor cu care se confruntă România.

,,Pleacă azi către voi! A fost o muncă titanică dar următoarea mie de cărți CUM I-AM CUNOSCUT pleacă azi către voi, dragi prieteni”, a fost mesajul scris de George Simion.

Dacă nu ai reușit să intri în posesia cărții, ea poate fi comandată direct de la autorul George Simion, printr-un mesaj aici.

Volumul a fost scris în toamna anului 2019 și descrie acțiunile demarate de unionistul George Simion în Anul Centenar, detalii din experiența directă trăită cu foștii și actuali politicieni români – Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu sau Ion Iliescu de-a lungul activității sale. Mai mult decât atât, autorul tratează, pe lângă situația politică, și cea economică și socială din România ultimilor 30 de ani, prin prisma unor analize riguroase.

„Cum i-am cunoscut” este o carte care abordează mai multe teme de actualitate, precum „Sunt câmpiile noastre și munții tot ai noștri”, „O republică mică condusă de oameni mici”, „Centenarul cu două tăișuri”, „Subteranele puterii”, „Românii din exil – o sută de ani de la Unire”.

Volumul ,,Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu” este cel de-al doilea a fost scris după cartea ,,Blocați în labirint”, semnată de George Simion, este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.