Artista Irina Rimes, adevărul despre mesajul BASARABIA e ROMÂNIA

Născută și crescută în Republica Moldova, artista Irina Rimes spune că atunci când a venit pentru prima dată în România și a văzut pe ziduri mesajul ,,Basarabia e România” simțea că îi ,,înflorește inima”. Pentru ea, acasă înseamnă și Chișinău, dar și București.

,,Întrebare grea și ușoară în același timp. Când am venit prima oară în România vedeam lucrul ăsta peste tot – și în Ardeal și unde mă duceam – și îmi înflorea inima. Acum m-am obișnuit cu el. Și când mă întreabă lumea, unde te duci? Mă duc acasă, dacă mă duc la Chișinău. Și dacă mă duc la Chișinău și trebuie să prind avionul sau să iau un autocar către București, unde te duci? Mă duc acasă. La mine e acasă și în București și în Chișinău. Și atâta timp cât vorbim aceeași limbă, avem aceleași valori, că nu poți să spui că nu avem aceleași valori, și moldovenii și românii sunt familiști și au dezvoltat niște valori foarte frumoase pe care nu prea le mai găsești în Vest, adică le mai găsești, dar nu mai sunt atât de dezvoltate cum sunt la noi”, a declarat interpreta.

Totodată, Irina Rimes spune că își dorește să trăiască în România și că nicio țară nu se compară cu a noastră.

De câte ori sunt întrebată unde ți-ai dori să trăiești, dacă ai alege un loc în toată lumea, unde ai dori să trăiești, în Hawaii, nu știu, în Suedia, că e cea mai fericită populație din lume sau nu mai știu unde e, în Norvegia, în Suedia, în Elveția, că e PIB-ul mare. Eu vreau să trăiesc în România”, a punctat artista Irina Rimes.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.