De unde sunteți voi, AUR?

Ultimele mesaje cu privire la evoluția Alianței pentru Unirea Românilor, a campaniilor de informare, dar și despre înscrierea în forța politică care reprezintă românii, au fost expuse de către George Simion într-o intervenție video din inima munților României.

,,De aici de unde am început anul 2020, din vârful munților României, de la granița dintre Argeș și Brașov. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere pe care le-am primit. Atacuri tot vor veni, din ce în ce mai dese, pentru că începem să-i speriem pe șacali, dar suntem suficient de puternici și trebuie să fim suficient de uniți încât să îi ignorăm și să ne vedem de drumul nostru. Din ce în ce mai mulți români din județele țării și diaspora să se înscrie și să candideze pe listele AUR la alegerile locale”, spune George Simion.

Totodată, George Simion a îndemnat pe cei care simt românește să își pună rama AUR la profil și să adere în calitate de membri în forța politică care reprezintă românii – AUR, dar să se și înscrie în formațiune pentru a putea candida la viitoarele alegeri.

Pentru a te înscrie accesează www.partidulaur.ro, completează scrisoarea de intenție și noi trimite-o, iar echipa AUR te va contacta pentru a oferi detaliile înscrierii.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.