Și ungurii sunt tot români, doar că unii nu știu

George Simion s-a întâlnit cu Ladislau Czika, un ungur din Brașov care susține Alianța pentru Unirea Românilor și nu UDMR! Acesta s-a arătat îngrijorat de alegerile pe care le fac românii și de felul în care acționează atunci când vine vorba de patrimoniul național. Totodată, acesta a încurajat inițiativele demarate de George Simion și acțiunile pe care le-a întreprins în legătură cu salvarea patrimoniului. Ladislau Czika a participat împreună cu George Simion la protestul organizat la Muzeul Satului din Bran și i-a îndemnat pe toți cei care țin la ce a mai rămas din țara noastră să fie prezenți la cel de-al doilea protest, organizat pe 22 februarie.

,,Azi a fost George Simion la mine acasă în Brașov au venit de la Bran unde toată echipa apără Muzeul Bran pe care șmecherii vor să-l șteargă de pe pământ și istoria poporului român din memoria colectivă cum au făcut și cu fabrici și uzine distrugând și au devalizat România și sufletul românesc încearcă acum. Nu trebuie să-i lăsăm să-și bate joc de noi. Pe 22 februarie cu toții ne întâlnim la Bran. Mulțumesc George Simion, mi-ai făcut o mare bucurie și sunt sigur că vom face împreună noi toți cu oameni adevărați și onești o România Mare și puternică, cu ajutorul lui Dumnezeu poate poporul român se va trezi la realitate”, a răspuns Ladislau Czika la vizita făcută de către George Simion.

George Simion a praticipat miercuri, 12 februarie 2020, la protestul organizat de brăneni pentru păstrarea Muzeului Satului din Bran. Acesta și-a manifestat îngrijorarea cu privire la acțiunile Ministerului Culturii. Terenul pe care se află acesta a fost retrocedat, iar Ministerul Culturii nu a găsit o soluție prin care să poată păstra terenul.


Comment

  • “SUBLINIEZ INSISTENT, că partidul AUR a luat naștere ca o formă bine conturată de protest la adresa celorlalte partide care de 30 de ani ne vând ca pe vite la târgul de duminică” ( George Simion )
    “Este pentru prima dată când un partid se pune sub protecție DIVINĂ în mod oficial. Noi l-am ales ca protector pe SFÂNTUL GHEORGHE, PURTĂTORUL DE BIRUINȚĂ, și tragem nădejde că ne va ajuta, ne va ocroti și ne va îndruma atunci când vom avea ma multă nevoie”
    AUR e un partid Creștin de dreapta european! NU e de stânga bolșevic și nu mimează credința în Dumnezeu. (istoria nu minte și nu iartă, adevărul vorbește neîntrebat) ( #AUR)

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.