Unde sunt hoții României? Răspunde un membru PSD

George Simion, copreședintele AUR, originar din județul Vrancea, ia în calcul candidatura acestuia la alegerile locale, din partea Alianței pentru Unirea Românilor, împotriva lui Marian Oprișor, președintele PSD Vrancea.

,,Unde sunt Hoții? La secunda 3 se răspunde – în sală! La mine în Vrancea toate partidele sunt blat cu Oprisan! Mă gândesc serios sa candidez împotriva lui Oprisan la Vrancea, ca sa nu las singuri restul colegilor (membri AUR sau independenți). Ce ziceți?”, întreabă George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor într-o postare pe Facebook.

,,Mama mea merită tot ce-i mai bun pe lumea asta. I-am dat toate bunurile mele, muncite, pentru că n-a reușit nimeni să demonstreze altfel în România”, a declarat Marian Oprișor, președintele PSD Vrancea.

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales în această funcție, în unanimitate, în urmă câteva zile. El conduce această organizaţie din 1992, fără întrerupere. 

Întrebat de un jurnalist cum a reușit mama lui Marian Oprișor să intre în parteneriat cu Radu Mazăre, cu Nicușor Constantinescu, să cumpere un teren care apare în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu, președintele PSD Vrancea a răspuns: ,,Pentru că am vorbit mai mulți atunci din acest punct de vedere și pentru faptul că voiam să ne construim un apartament în capitală (…) prn asociere am ajuns, cum să vă spun eu, ca mama (…) Mama mea sunt eu!”.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.