Românii din Sfântu Gheorge nu-s de ascuns

O nouă producție muzicală și-a făcut apariția efervescentă pe piață muzicală. Este vorba de Maria, originară din Sfântu Gheorghe, care este susținută de George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

,,Tânăra asta talentată e din Sfântu Gheorghe și are nevoie de susținerea noastră într-un concurs muzical. O putem ajuta cu un like pe YouTube și un share. Succes, Maria!’‘, a scris George Simion.

„Magic în 5”, primul talent show muzical de creație din România, difuzat exclusiv în mediul online, cu transmisiune live zilnică timp de 8 ore, îşi alege finalistul, printre concurenţi fiind şi tânăra Maria Andraş din Sfântu Gheorghe care are nevoie de votul publicului pentru a putea încheia competiţia ca „artist complet”: cu o piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5.000 euro și un contract cu casa de discuri Cat Music.

Show-ul, care se încheie duminică, pe 16 februarie, îi are ca lideri pe Adda, Vanotek și Alex Velea. Fiecare a petrecut 5 zile alături de echipă și finaliștii aleşi, la Borșa, într-o cabană transformată în studiouri muzicale, timp în care au compus câte o piesă pentru concurenţii lor.

Maria Andraş este în echipa Addei, în vreme ce Alex Velea îl are pe Denis Ianc din București, iar Vanotek compune o piesă pentru Stephen Moisă din Piatra Neamț.

Live streaming-ul s-a făcut pe conturile de Facebook şi Instagram ale artiștilor, dar și pe YouTube și  canalele „Magic în 5”, iar joi concurenţii au filmat videoclipurile pentru piese.

Ajutată de mentorul ei (Adda), Maria Andraş a lansat în cursul zilei de vineri videoclipul piesei „Pe ascuns” (click AICI pentru VIDEO), care speră să îi deschidă cariera muzicală, prin semnarea unui contract cu casa de discuri Cat Music.

Pentru asta, piesa tinerei din Sfântu Gheorghe trebuie să strângă un număr cât mai mare de aprecieri şi vizualizări pe YouTube.

O puteţi susţine pe Maria printr-un vot, accesând linkul de mai jos, alături de un like, un share şi un comentariu:

Facebook:

Instagram: https://www.instagram.com/magicin5/

Votul se încheie sâmbătă, 15 februarie, la ora 18:00.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.