Locul I pentru România la un concurs din Rusia. ,,I-am bătut pe ruși la ei acasă!”

Locul I pentru România! Lucru demonstrat încă o dată că suntem o forță mondială în domeniul roboticii. Cea mai proaspătă victorie a avut loc în Rusia, unde echipa națională de robotică a dus tricolorul în în fruntea concursului internațional. Mândru de performanța elevilor a fost și copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, care spune:

,,I-am bătut pe ruși la ei acasă! Suntem cei mai tari la robotică, calificare la campionatul internațional de la Maryland, USA! Felicitări echipei AutoVortex Romania!, a scris George Simion.

Dintre cele mai bune 27 de echipe participante în Campionatul Internațional de Robotică FTC Rusia Open, echipa României AutoVortex a reușit să termine competiția pe locul întâi și să se califice în următorul Campionat Internațional din SUA.

Nu este primul succes notabil al echipei din acest an. Pe 28 ianuarie echipa națională de robotică a României AutoVortex a revenit victorioasă și de la Campionatul Internațional de Robotică din Seul, Coreea de Sud, unde a câștigat medalia de aur.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.