O primăvară de AUR a început în centrul Bucureștiului

Alianța pentru Unirea Românilor a vestit sosirea primăverii în București. George Simion alături de reprezentanții AUR, dar și familiile acestora, au distribuit mărțișoare în capitala țării. Aceștia s-au strâns cu mic cu mare în Piața Unirii din centrul Bucureștiului, de unde au pornit în toate sectoarele capitalei, la împărţit de mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor.

Alianța pentru Unirea Românilor a desfășurat acțiunea cu genericul ,,O primăvară de AUR”! Trecătorii s-au bucurat de surpriza și atenția oferită de reprezentanții AUR de 1 martie și au primit cu drag cadoul oferit de aceștia.

Mărțișoarele oferite de către reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor erau alcătuite din tradiționalul șnur alb-roșu, o broșă confecționată din lut, lucrată manual, însoțit de mesajul ,,O primăvară de aur!”.

Pilonii care stau la baza Alianței pentru Unirea Românilor sunt Familia, Credința, Libertatea și Națiunea, iar tradițiile sunt păstrate cu sfințenie și transmise tinerei generații. 1 martie și obiceiurile românești care se practică în această zi au  fost un bun prilej pentru AUR să demonstreze că este încă vie această sărbătoare.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.