AUR, intră în lupta pentru Primăria București. Simion: contracandidați slabi la sectoarele capitalei

Alianța pentru Unirea Românilor intră în cursa pentru primăria Bucureștiului în alegerile locale din vara anului 2020. Copreședintele AUR, George Simion, a făcut anunțul în cadrul unui talk-show politic de la postul de televiziune B1TV. Cu această ocazie, Simion a prezentat demersul ,,Schimbă Primarul”.

,,Oferim platforma AUR pentru alegerile locale să candideze oricine din afara sistemului. Procedura este simplă, iar noi avem o comisie de validare aintegrității candidaților. De asta am creat această formațiune ca oricine să candideze la alegerile locale. Le oferim platforma AUR tuturor celor care vin din afara sistemului care ne-a condus în ultimii 30 de ani ”, a declarat Simion.

Totodată, copreședintele AUR, George Simion, consideră că candidații înscriși în cursa pentru primăria capitalei sunt foarte slabi și lansează un apel către bucureșteni, de a propune potențiali primari la șefia capitalei.

,,Foarte slabi contracandidați la sectoarele Bucureștiului. Dar AUR va intra în joc! Ce consilieri sau potențiali primari propuneți?”, a scris Simion pe pagina sa de Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.