E timpul să ne implicăm! În cine să avem încredere în plină criză epidemiologică

Publicam pe 23 februarie un mare semnal de alarmă privind acest virus. Mulți m-au atacat atunci, cu glume de doi lei, statistică inventată și deja obișnuitele atacuri la biserică (care unora le ocupă tot timpul).

A trecut o lună. Mulți sunt încă inconștienți, fac pe nebunii, guvernul “nostru” e total nepregătit, ne bagă în case haotic, acuzând azi de știri false și mâine luând fix acea decizie. Pe bănci nu le atinge nimeni, ca să fie ajutate firmele trebuie să se înregistreze “într-un registru special”.

Ei, bunii mei prieteni, e de ajuns cât am evitat să nu abordez frontal această nesimțire. E timpul să ne implicăm, CU TOȚII!
Ce vă rog e să fiți și voi responsabili, chiar și când lăsați comentarii, chiar și când vi se pare că greșesc. Veți descoperi că aveți în cine să aveți încredere. UNIREA FACE PUTEREA!

Mai jos sunt doar câteva dintre acuzațiile care au venit la adresa mea pentru apelul pe care l-am făcut pe 23 februarie cu privire la pericolul epidemiei care a cuprins țara noastră și lipsa măsurilor concrete care trebuiau puse în aplicare, încă de atunci, de către Guvern:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.