Ajutăm spitalele din România

Banii pe care i-am dat atâția ani la Sănătate s-au dus către mafia politică. NU AVEM SPITALE! Hai să facem noi ce putem acum și apoi să îi alungăm cu pietre pe gunoaiele care ne-au furat viețile.

Acum, Spitalul Județean din Constanța are nevoie urgent de o mașină de spălat, întrucât instituția nu dispune de NICIUNA. Să ne solidarizăm în jurul acestui caz urgent și să donăm pentru achiziționarea mașinii de spălat care este imperios necesar să ajungă la Spitalul Județean din Constanța, mâine. Cine poate contribui pentru acest caz, trimit contul bancar sau PayPal.

Am facut și în trecut donații către diverse instituții, de care guvernul român ar fi trebuit să se îngrijească, și am ales să nu vorbim prea mult despre ele, dar acum credem că îi putem inspira și pe ceilalți și putem fi un exemplu pentru alte companii pentru a pune cu toții umărul în așa fel încât să pregătim spitalele din România să fie cât mai bine echipate în lupta cu pandemia COVID-19.

Despre situația actuală, internauții spun că: În loc să facă spitale, politicienii organizau concerte unde dădeau zeci de mii de euro “artiștilor”. Azi, artiștii apar la tv și ne îndeamnă să stăm în casă, ei având case de sute de mp cu grădini interioare, piscine, spa. Ce să mai, case cât un spital de mare.

Totodată, Alexandru Firica spune că ar fi corect ca: Fosta Ministră a Sănătății ar trebui judecată pentru omor din culpă, nu pentru luare de mită. Și să aibă câte un cap de acuzare pentru fiecare persoană moartă din cauza lipsei de medicamente și aparatură din spitale.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.