Clotilde Armand răspunde în cazul Jafului de la Bechtel

Europarlamentarul și candidata USR la Primăria Sectorului 1 București, Clotilde Armand, de origine franceză, va răspunde astăzi, în cadrul emisiunii live de pagina mea de Facebook George Simion, despre cazul afacerii Bechtel.

Astăzi, doamna Armand va dezvălui cine stă în spatele celui mai păgubos contract din istoria României, care produce găuri imense în bugetul statului. Am provocat-o pe doamna Clotilde Armand în cadrul emisiunii live de aseară, 27 martie, de la 10 TV, (vezi clipul de mai jos) să spună clar opiniei publice ce implicare a avut în firma franceză care trebuia să verifice firma Bechetel.

Recent am vizitat cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de jumătate de miliard de euro, dar nu au circulat niciodată pe acolo.

Firmă de stat franceză, unde director a fost Clotilde Armand, a primit 50 de milioane de euro pentru a supraveghea buna desfășurare a lucrărilor realizate de americani, ca într-un final, acest viaduct să se termine într-un câmp. Atunci, doamna Armand a spus că acest contract cu Bechtelul, pe care ea l-a preluat după ce a ajuns director general în compania de stat franceză, este rezultatul unei relații de vasalitate, dar domnul Berceanu ne-a explicat mai pe românește în 2009. A spus că autostrada Bechtel a fost prețul pe care noi a trebuit să-l plătim pentru aderarea mai rapidă la NATO. Să vedem cum va răspunde astăzi doamna Clotilde Armand.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.