Propaganda rusească în România, prin fundația lui Adrian Nastase – Nicolae Titulescu

Propaganda rusească funcționează în România prin intermediul Fundației ,,Nicolae Titulescu”, condusă de fostul prim-ministrul Adrian Năstase. Am dezbătut acest subiect, care merită toată atenția noastră, în cadrul unei emisiuni live la postul de televiziune 10Tv, într-un dialog purtat cu reputatul analist geopolitic Stan Petrescu.

Am anunțat că pe lângă această fundație controlată de Moscova există și infiltrați ruși în Parlamentul României care propagă politica impusă de Kremlin. Unul dintre aceștia este deputatul PSD, Răzvan Rotaru, care îl ridică în slăvi pe Vladimir Putin într-o postare pe facebook, precum că ar fi un exemplu de conducător. Toți acești politicieni trebuie să ajungă la lada de gunoi a istoriei.

,,Dar nu numai acest deputat, de fapt sunt mai mulți politicieni, dar avem literați, gazetari, autori de cărți – avem un sociolog, Octavian Racu, alături de Iurie Roșca și Dughin. Fundația ,,Nicolae Titulescu” condusă de fostul premier al României, Adrian Năstase, primește acești agenți ai Moscovei, fac propagandă lui Putin și mai ales teoriei euroasianismului, care este extrem de toxică. La noi nu prinde, propaganda nu prinde în România, pentru că nu avem un spațiu de needucați ca să nu ne prinde de toate manipulările. Grav este că avem infiltrați în politică, acești agenți de influență”, a spus în cadrul live-ului de aseară domnul Stan Petrescu.

„Fundația „Titulescu”, înființată de Adriasn Năstase, controlată de Adrian Năstase, este poarta prin care Federația Rusă acționează cum vrea, oficial, în România. „Omologii” ruși acționeză în România prin „Alexander Gorchakov Public Diplomacy Fund” al cărui președinte este Vagit Alekperov.” Apropiat de Putin, Alekperov este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. El deține și funcția de președinte al companiei rusești Lukoil, cu bază solidă în România.

Adrian Năstase fost condamnat la închisoare cu executare în două dosare penale la doi ani, respectiv patru ani, pedepse din care a făcut doar circa 500 de zile, fiind eliberat cu mult înainte de termen. Năstase are interdicție de a fi ales în funcții publice până în 2022.”


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.