Autoritățile române, împotriva cetățenilor. De ce ne apără?

În loc să sanitarizeze spitalele, unde au loc cele mai multe infectări, autoritățile se ocupă să bage populației pumnul în gură!
Rușine Prefectura Maramureș care a postat o informare de presă cu privire la deschiderea unui dosar pentru o persoană din orașul Borsa, județul Maramureș după ce i-a îndemnat pe credincioșii ortodocși să participe la slujba de Înviere de pe 19 aprilie.

,,Poliția orașului Borșa s-a sesizat despre faptul că pe rețelele de socializare a apărut o postare emisă prin care îndemna in scris publicul să participe la slujba de înviere din data de 19 aprilie a.c., cu mențiunea “Nu vor putea să ne amendeze sau să ne aresteze dacă suntem toți uniți!!! Dă-i mai departe”. Postarea a fost publicată și distribuită inclusiv de alte persoane. În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana care a postat declarația pe propria răspundere atașată și a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus. Organele abilitate au întocmit dosarul penal nr.472/P/2020 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Instigare publică” faptă prevăzută și pedepsită de Art.368 alin.1 Cod penal“, se arată în mesajul postat de către Instituția Prefectului.

Mai jos


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.