VIDEO // Ordonanțele militare, împotriva românilor. Cine sunt cei mai afectați

Am obosit să vorbesc despre imbecilismul autorităților noastre și despre ordonanțele militare cretine care n-au prevederi clare și care ne încalcă drepturile elementare când muncitori sezonieri care n-au nicio vină săracii, se duc să câștige o pâine, sunt pur și simplu ai nimănui, ca noi toți, românii. Drepturile fundamentale ale pescarilor amatori, ale agrigultorilor sunt încălcate grav în această perioadă de către conducerea acestui stat prin ordonanțele pe care le publică.

Am ajuns în Valea Oltului, unde, în mod normal, pescarii amatori își desfășurau activitatea lor de relaxare – un simplu hobby sau sportul în care se regăseau. Din păcate, avem, în ultimii 30 de ani, conducători imbecili. Zilele acestea, orice pescar sportiv, orice pescar amator care vrea să-și ia undița pentru relaxare, pentru detensionare sau pentru practicarea acestui sport deosebit vrea să se ducă la o baltă, singur, să prindă pește, nu este lăsat este amendat. Polițiștii spun că n-au voie să se ducă decât dacă balta este la două străzi în apropierea lui. În același timp, se de voie la braconaj. În luna aprilie este momentul când peștii își depun icrele și, în mod normal, nu ai voie să pescuiești. Este o perioadă interzisă! Dar ce-au făcut ei prin ultima Ordonanță militară? Au dat voie la pescuitul comercial, adică pentru cei mari e voie și în perioada asta.

Românul de rând trebuie să sufere și dacă e pescar, și dacă este agricultor și are parcela de pământ în afara localității de domiciliu, dacă vrea să se ducă ai aibă grijă de roadele pământului, nu poate să se ducă decât să aibă grijă de roadele câmpului din Germania, din Spania, din Italia, iar noi, din păcate, nu putem nici măcar să ne plângem morții. E, cel puțin în București, și vă rog să-mi ziceți voi de ce cazuri mai știți, pază de Florii, de Paștele Catolic, după aceea vine Paștele ortodox, nu putem să mergem singuri, o persoană nu poate să meargă să pună o lumânare la cei plecați la Domnul. Despre asta e vorba, iar nimeni din presă nu îndrăznește să spună lucrurile astea, nimeni din opinia publică ,,oficială”, opinia sistemului, pentru că vin ordine de sus, ce avem voie să spunem și ce n-avem voie să spunem.

Fac un apel către voi: fiți critici, puneți la îndoială tot ce auziți din partea acestor pseudo-conducători! E timpul să înlăturăm incompetenții de la conducere, pentru ceea ce fac, și să ne recâștigăm libertatea. Este timpul să repornim România!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.