Exemplu de comunicare instituțională

Poliția din Petroșani a răspuns acțiunii umanitare demarate de filiala Alianței pentru Unirea Românilor din Valea Jiului cu privire la achiziția și suplimentarea achipamentelor de protecție împotriva virusului COVID-19. Într-un mesaj adresat reprezentanților Alianței pentru Centenar colectivul Poliției s-a arătat recunoscător pentru gestul imperios necesar în contextul crizei actuale. Mesajul a fost semnat de către țeful Poliției municipiului Petroșani, comisarul șef, Stoica Marius Aurelian.

,,Colectivul Poliției municipiului Petroșani vă mulțumește pentru gestul de a dona măști de protecție necesare pentru protecția polițiștilor în vederea îndeplinirii atribuțiilor de serviciu. Împreună vom reuși!”, se arată în mesajul expediat.

Internauții au apreciat, atât gestul reprezentanților Alianței pentru Unirea Românilor, cât și răspunsul forțelor de ordine din Petroșani.

Psihologul Iulia Soare spune: Să vă țină Dumnezeu implicați, că de dezbinare am tot avut parte și am văzut că nu-i bună la nimic. În același context, Geta Ambrose susține: Da. Frumos! Oamenii recunoscători!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.