Dan Puric, mesaj pentru români: păstrăm distanța față de clasa politică

O viziune obiectivă și un tablou clar asupra situației actuale a fost făcut de către maestrul Dan Puric într-un live special, alături de care am dezbătut contextul în care ne aflăm, dar și de ce avem nevoie pentru a ne ține uniți și puternici.

,,Această criză are și un caracter extraordinar curativ, are un caracter terapeutic la nivel sufletesc (…) Săracul român caută să se regăsească, iar lucrul acesta este cel mai important pentru că el de 80 de ani nu se regăsește; sunt 50 de ani de comunism și 30 de ani de improvizație politică cu caracter criminal în care el nu se poate regăsi. Se fac eforturi foarte mari ca poporu român să fie scos din identitatea lui. La ce asistăm noi acum, nu este numai un atac asupra sănătății noastre, este un război asupra noastră ca identitate culturală”, a spus eseistul Dan Puric.

Condiția pe care trebuie să o adoptăm în această perioadă, potrivit maestrului Dan Puric:

,,Ar trebui, nu doar să păstrăm distanța socială de 2 metri unul față de celălalt, dar și distanța sufletească față de clasa politică. Ar trebui să intrăm în carantină sufletească față de ei. O distanțare sufletează față de politic, impostură, minciună, care îl duce pe român într-o stare de incertitudine”, a punctat Dan Puric.

Emisunea integrală poate fi urmărită mai jos:


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.