VIDEO // Paște Fericit! Doamne, ocrotește-i pe români!

Frați români de pretutindeni, este timpul să privim către viitor, chiar și cel apropiat, cu încredere și cu optimism. Chiar dacă unii și alții au încercat să ne sădească în sufelte teamă, au încercat să ne facă să ne fie rușine de cine suntem, să ne dezrădăcineze de familie, de prieteni, de credință, de comunitate, și de neamul nostru românesc, noi n-am uitat cine suntem. Am trecut împreună prin războaie, prin foamete, deportări, cenzură, revoluție, prin mineriade și prin tranziție.

O să trecem împreună și peste asta! Vom învinge și acum, pentru că tot ce este românesc nu piere! Estetimpul să ne unim, iar resursele naturale ale țării să fie folosite în avantajul românilor. Este timpul să privim către viitor și să ne apropiem unii de alții în aceste zile pentru adevăr și pentru dreptate.

Cu ocazia sărbătorilor pascale vreau să-i salut pe frații din Basarabia, din Bucovina de Nord și pe toți românii de pretutindeni. Fie că stăm la Babadag sau Carei, fie că suntem în Chișinău, Cernăuți, Londra, Paris, Madrid și în toate cele patru mări și patru zări, suntem cu toții români, iar de sărbătoarea Domnului nostru Isus Hristos, de Învierea Lui, este timpul ă spunem că Golgota neamului românesc și drumul acesta fără sfârșit pe care ne rătăcim în ultimii 30 de ani, trebuie să se termine.

Isus Hristos Învie, Învie tot neamul românesc! E timpul să înviem și România, să renaștem și să repornim întreaga țară. Această sărbătoare să ne scoată din suflete teama și frica de boală și de un viitor incert și să ne aducă dragoste și unitate. Vă doresc la toți un Paște fericit! Hristos a Înviat!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.