Mărturile unui pacient din Galați, prizonierul noului Coronavirus

Marcel Hîncu este internat de 27 de zile în spitalele din Galați, după ce medicii gălățeni au presupus că a fost infectat cu noul Coronavirus după o călătorie în Turcia. Am discutat despre situația în care se află în spital, atitudinea medicilor și cum este privat de libertate de aproape o lună de zile. Medicii gălățeni susțin că este asimptomatic și nu știu cum să gestioneze acest caz, având în vedere numărul de teste pe care le-au făcut și tratamantul cu 2-3 pastile de paracetamol administrate în primele zile de internare.

,,Nu am avut niciun fel de simptome că aș fi contactat Coronavirus. Am fost internat după ce am venit din vacanța din Turcia. Primul test a fost recoltat la domiciliu și cei de la DSP susțin că ar fi fost pozitiv. M-au internat pe data de 27 martie și de atunci mi s-au recoltat încă 7 teste. Mi s-a comunicat mai târziu că testul de la recoltare a fost negativ, la 24 de ore un alt test mi-au comunicat că ar fi pozitiv. După aceea, al patrulea test mi-au spus că e incert, că a fost prelevat greșit, al cincilea a ieșit negativ, iar al șaselea – din nou pozitiv. Acum, mi s-au recoltat, din nou, alte două teste”, a declarat în cadrul live-ului gălățeanul Marcel Hîncu.

Marcel Hîncu a mărturisit că după 27 de zile în spital a pierdut contactul cu realitatea, nu mai știe ce se întâmplă în România, iar medicul care îl monitorizează nu l-a vizitat niciodată în această perioadă.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.