VIDEO // Bătaia de joc a autorităților continuă! O manevră electorală ține în casă românii

Iohannis și PSD se joacă de-a puterea și opoziția, iar noi stăm închiși în case de niște dezaxați. Vă place cum vorbește președintele României cu noi, de parcă suntem ultimii retardați? Vă place că suntem ținuți în casă până pe 15 mai?

În calitate de copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor am cerut public demisia lui Adrian Streinu-Cercel, acest dezaxat care ne este prezentat la televiziunile de fake-news ca fiind expert. Expert de ce? Omul zice, în mod public, că noi trebuie să bem apă de la robinet, pentru că această apă conține clor și ne vindecă de bacterii. Este același om care spunea cămurim de gripă aviară cam 2 milioane de români. Pe așa-zisa lui expertiză s-a bazat Guvernul lui Iohannis când a decis să fim ținuți în casă fără nicio soluție. Singură măsură luată a fost amenzile!

Cerem de URGENȚĂ demiterea lui Adrian Streinu-Cercel, acest om trebuie să fie internat într-o clinică de psihiatrie, nu trebuie să dea sfaturi despre cum trebuie să fie guvernată România. Dacă Adrian Streinu-Cercel nu este demis este, în mod clar, o manevră electorală a politicienilor cu măști, care ne-au condus în ultimii 30 de ani. E creația sistemului acest Streinu-Cercel și trebuie demis!

Mesajul meu adresat politicienilor de astăzi care nu știu să conducă această țară!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.