”Războiul” aparatelor de testare de la Bistrița. Vinovat, Prefectul județului

Bistrițenii, implicați într-un conflict politic în plină criză. Jurnalista Claudia Andron a povestit în debutul LIVE-ului organizat aseară, vineri, 24 aprilie, despre hoția la nivel politic din județul Bistrița-Năsăud și cum au de pătimit bistrițenii.

După cum a scris Bistrițeanul.ro AICI, unul dintre aparatele folosite pentru testarea Covid-19 a primit autorizările necesare repede (cel luat în custodie de la DSV și „coordonat” de prefectul județului Stelian Dolha), în timp ce celălalt (achiziționat de Spitalul Județean de Urgență Bistrița, sprijinit de președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan) a avut de așteptat zile bune după această hârtie.

Din ambiție politică și orgoliu personal prefectul Stelian Dolha a zădărnicit combaterea bolilor în județul Bistrița-Năsăud în timpul pandemiei din 2020. A întârziat în mod deliberat acreditarea tehnică a laboratorului Spitalului Județean pentru testarea COVID-19, luptând în același timp să ia un fond de vânătoare unui afacerist de pe Valea Sălăuței. Da, cu exact asta se ocupa prefectul Dolha zilele trecute. Așadar, a fost pierdut timp și s-a ratat sute de testări în rândul bistrițenilor, în ultimele două săptămâni, din cauza personajului Dolha, ajuns prin jocuri obscure de culise prefect.

Mai jos, jurnalista Claudia Andron la platforma bistriteanul.ro povestește drama bistrițenilor în vreme de pandemie și cum au fost mințiți de cei care ne conduc.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.