Rochii ”în regim de urgență” în loc de teste la Cernavodă. Pe ce cheltuie banii primarul în timp de criză

Lista de cumpărături a Primăriei Cernavodă șochează și trece de interesul public exclusiv al unei comunități aflată în stare de urgență. Administrația locală condusă de primarul liberal Liviu Negoiță a târguit și echipamente sanitare, de igienă și protecție necesare pentru perioada de pandemie pe care România o traversează, dar sparge bani publici și pe… rochii elegante deloc ieftine. Toate acesta, într-o perioadă în care toate spactacolele și orice alte activități publice au fost anulate. Pe termen nelimitat! Lui Negoiță nu îi pasă!

”Primarul orașul s-a apucat de făcut piața, cumpărând mâncare scumpă în vreme de criză – pizza de peste 1.000 de euro, tricouri în valoare de 4.000 de euro și rochii de peste 9.000 de lei bucata”, a declarat în cadrul LIVE-ului organizat aseară pe pagina mea de Facebook, Robert Eusebiu Spârcaci, originar din Cernavodă.

Achiziția a fost încărcată pe pagina Sistemului de achiziții publice în data de 22 aprilie la ora 11.35, iar oferta a fost acceptată 3 ore mai târziu, respectiv la ora 14.02.

Iată dovada:

https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=https://img.ordinea.ro/uploads/2020/04/Achizitii-directe-Cernavodfa-pe-perioada-starii-de-urgenta.pdf&hl=ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.