VIDEO EXCLUSIV // Adevărul despre casele președintelui Iohannis. Documente doveditoare, în premieră

La începutul crizei epidemiologice cauzate de noul coronavirus, în luna februarie, Parchetul General a clasat dosarul celor șase case asupra soților Iohannis și în special a veniturilor necuvienite pe care le-a obținut timp de 14 ani de pe urma unuia dintre cele 6 imobile. Vorbim în special de 2 imobile, dar vi le prezint pe toate 6. Am obținut documente exclusiviste, în premieră, la Sibiu: felul în care instanțele din România au făcut dreptate abia după 22 de ani unor sibieni, cărora Iohannis voia să le ia casele. 14 ani a folosit ilegal aceste spații și a obținut pe urma lor o mică avere. E adevărul despre actualul președinte, dovedit după mari eforturi, în INSTANȚĂ!

Prima casă, str. Bâlea, nr. 29, a dailea imobil se află pe str. Pedagogilor, nr. 14,cumpărată în 1997 și despre care se spune că ar fi fost achiziționat cu bani obținuți în urma intermedierii de adopții internaționale a unor copii în Canada; urmat de cel de-al treilea imobil de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 29, unde își avea sediul Banca Raiffeisen și de unde Klaus Iohannis a încasat 320.000 de euro, timp de 14 ani de pe urma spațiului comercial și de al patrulea de pe strada Someșului, nr. 13, situate, toate, în zona centrală a Sibiului. Casele 5 și 6 de pe strada Măgura nr. 9 și 11, dosite în cealaltă parte a centrului istoric al Sibiului. Totodată, pe strada Gheorghe Magheru, nr. 35 vom găsi o casă BONUS, o casă din moștenirea Baștea pe care soții Iohanii voiau să pună mâna, însă locatarii s-au mobilizat și au oprit fărădelegea, astfel încât casa nu a ajuns să completeze salba de imobile obținute prin metode obscure de Klaus Iohannis.

Revenind la casa cu numărul 2 de pe strada Nicolae Bălcescu, unde locuiesc zeci de sibieni care riscau să rămână fără locuință. Unul dintre aceștia ne-a povestit prin coșmarul prin care a trăit, creat de chiar președintele țării, Klaus Iohannis:

-Noi deja eram cumpărători și antabulați în cartea funciară când au început demersurile lor de revendicare al lui Ion Baștea, Carmen Iohannis. (…) S-a dovedit în istanță că nu existau acte care să dovedească o filiație scrisă în niște adeverințe false. Conținutul lor nu e adevărat, e fals. Și Munteanu Liviu a fost condamnat cu suspendare pentru emiterea actelor. Mai este un testament a lui Baștea Nicolae, aici apar specificate numele lui Lazurcă Georgeta și a lui Iohannis Carmen, prima fiind mama șoției lui Klaus Iohannis și menajera lui Ghenie Ilisie. Devenind proprietari au vrut să obțină spațiile fizic. Au trecut la pasul următorul pas și anume încercarea de a obține apartamentele care s-au vândut, adică anularea contractelor noastre de vânzare-cumpărare. Ne-au deschis acțiune în instanță la fiecare, pe bucățele. În 2002 procesul s-a încheiat și contractele noastre de vânzare-cumpărare au fost anulate.

La fața locului ni s-au prezentat actele doveditoare, testamente falsificate și necorespunzătoare. Pe 1 februarie, Tribunalul din Brașov prin judecător Irina Mia Ionel dă o sentință că nu au dreptate, ulterior, un complet de trei judecători de la Curtea de Apel Brașov: Dorin Rizea, Camelia Manea și Roxana Trif mențin sentința dată de Tribunalul din Brașov.

Cazurile pe care vi le-am prezentat, cu retrocedările de case și cu nedreptățile sunt clasice pentru orice cetățean român care a trecut prin justiția română care tergiversează și, de regulă, nu face dreptate. Este timpul să oprim 30 de ani de fărădelegi, 30 de ani în care un hoț, dovedit prin instanță, cu acte, a ajuns președintele României și este timpul să facem DREPTATE PENTRU ROMÂNIA!


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.