Industria României, distrusă. Hunedoara a rămas pe ruine din cauza mafiei din ultimii 30 de ani

La fostul combinat siderurgic din Hunedoara munceau aproximativ 20.000 de oameni, iar un oraș întreg prospera de pe urma acestei instituții care era pe profit, până să îl distrugă mafia comunistă-securistă – Iliescu, Băsescu, Gheorghe Pogea, Barbu Gheorghe și Videanu care s-au îngrijit să distrugă întregul județ Hunedoara.

Nu numai o tabără politică sau alta au distrus industria României. Toți s-au hrănit cu hălci din industria siderurgică românească, din combinatele pe care le-am avut și pe care ei le-au distrus.

Marin Mititelu a încercat să ia apărarea muncitorilor combinatului siderurgic care acum este doar o ruină și despre care spune că blocurile combinatului au fost vândute fostului general de securitate Tender, care nici nu mai prezintă siguranță în construcții, vândute prin furt a ceea ce a fost Siderurgica Hunedoara – un combinat care avea relații economice cu peste 35 de țări.

Urmăriți mai jos documentarea pe care am făcut-o la Hunedoara și în ce stare se află una dintre cele mai importante instituții ale industriei românești. Totodată, am vizitat și vecinătatea Castelului Corvinilor, unde, astăzi, se construiește un hotel ultramodern cu sală de nunți.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.