Proteste în toată țara. Mii de români în stradă împotriva guvernului

Proteste în toată țara! Mii de oameni și-au anunțat, astăzi, 16 mai, în toate marile orașe din țară, prezența la manifestațiile organizate împotriva guvernului și a mafiei care ne-au condus țara în ultimii 30 de ani. Vom fi în toată țara – la București, Suceava, Galați, Craiova, Cluj, Sibiu sau Baia Mare.

Suntem responsabili, protestăm civilizat și pașnic pentru statul de drept, domnia legii, supremația Constituției și împotriva tuturor trădătorilor și hoților care au condus și continuă să conducă România.

Românii din Suceava au anunțat că astăzi, de la ora 17:00 își vor cere drepturile înapoi și repornirea totală a economiei, dar și demisia guvernului Orban și tragerea la răspundere a guvernelor care au condus în ultimii 30 de ani! Protestul legal va avea loc în centrul orașului Suceava, vizavi de Casa de Cultură.

După două luni în care au mimat că au situatia sub control, guvernanții continuă să se bâlbâie pe seama drepturilor românilor! Protest legal: stăm la 1,5 metri distanță unii de alții, ne luam toate măsurile de protecție. Haideți fratilor!, spun organizatorii.

La Sibiu, în Piața Mare, de la ora 17:00 se va cere încetarea abuzurilor, anchetarea celor răspunzatori și asigurarea intereselor populației.

La Cluj, în Piața Unirii, la aceeași oră, se va scanda ”VREM LIBERTATE” și se va atrage atenția asupra faptului că pe timpul stării de urgență au fost adoptate de către Parlamentul României sau promulgate de către Președintele Johannis acte normative pe teme controversate, insuficient dezbătute la nivel social și care provoacă îngrijorarea unor segmente importante din societatea românească.

La Galați se va protesta de la ora 17:00 pentru libertate și împotriva abuzurilor comise în timpul stării de urgență și a gestionării defectuoase a situației sanitare. Manifestația va avea loc la Complexul Potcoava de Aur.

Protest cu respectarea măsurilor de protecție se va desfășura și la Timișoara, în Piața Operei, de la ora 17:00, iar craiovenii anunță că vor ieși în stradă până vor fi ascultați. Protestul se va desfășura în Piața Mihai Viteazul din Craiova, de la ora 17:00.

Românii din Baia Mare cheamă în stradă, în Piața Revoluției, la ora 17:00, la protest, pe toți cei nemulțumiți de modul în care autoritățile au acționat în ultimele luni.

Ieși și tu în stradă dacă ești nemulțumit de modul în care Guvernul Orban și Președintele Johannis au gestionat criza de sănătate publică generată de virusul SarCov-2, prin încălcarea Constituției, a drepturilor și libertăților, prin cenzura presei și achiziții de echipamente sanitare la prețuri nejustificat de mari.


Comments

  • Dragi romani,va multumesc caci cei ce aveti posibilitatea de a salva Romania ,sa o faceti.Nu cedati, am fost distruși psihic,în bătaie de joc.Fiti pasnici si cereti-va drepturile.Nu permiteți în piața intruși de rea credinta sau politicieni din vechile sisteme,mai acales corupti.Va murdaresc protestul si nu pareti credibili.Nu-i lăsați să se ridice pe suferita voastra.Va iubim🇷🇴❤🇷🇴❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.