Fii pregătit pentru protestul din 23 mai. Urmează cea mai amplă acțiune împotriva defrișărilor ilegale

Am luat decizia, în urma comentariilor voastre, de a organiza protestul pentru salvarea pădurilor României, sâmbătă, 23 mai, ora 12:00, la Sebeș, la poarta Kronospan! Vom lua toate măsurile privind păstrarea distanței sociale între participanți.
Imediat începem demersurile legale, pe care le vom anunța, rând pe rând, iar fiecare dintre voi este rugat să vină cu mașina proprie, întrucât nu ne dorim aglomerări mari de oameni ca în vămi sau în aeroporturi. Cine dispune de carnet de conducere sau mașină proprie sunt rugați să anunțe în comentarii.

Pe 23 mai dovedim suveranitatea și arătăm că ne pasă. Statul în fața calculatorului nu mai este soluția, consternarea trebuie să fie în viața reală. Situația nu mai poate continua și e timpul ca românii să își apere drepturile. Milioane de hectare de pădure au fost retrocedate ilegal. Antiromânii au pus mâna pe ele prin acte false, procese dubioase și mituind români trădători de țară. Pădurile s-au prăbușit una după alta cu o viteză răsunătoare. Complicitatea clasei politice este evidentă, tot așa cum și românii se pot considera complici din moment ce permit în continuare comiterea acestei crime de mediu. Clasa politică s-a dovedit una vândută altor interese. Nici un partid politic parlamentar nu a luat măsuri.

Vezi mai jos motivul pentru care am luat hotărârea de a organiza o acțiune atât de vitală pentru viitorul pădurilor noastre:


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.