Un jurnalist și un politician atacă după protestul de la Sebeș

Sistemul mafiot a început atacurile asupra noastră. La televiziunile de știri, aseară, am fost denigrat – că am apartamente, proprietăți imobiliare la Chișinău. Nu am proprietăți imobiliare nici la Chișinău, nici la București. Am avut un singur apartament pe care l-am vândut ca să pot candida la alegerile europarlamentare de anul trecut, în care mulți ați avut încredere în mine și m-ați votat. Mafia de la televiziunile naționale afirmă următoarele, prin persoana politicianului Eugen Tomac:

“N-aș vrea să-i dau mai multă importanță decât merită unui diversionist. Îl cunosc de mai bine de 10 ani, niciodată nu l-am văzut mai mult decât ceea ce este. Am avut și alte experiențe ne plăcute, au fost mulți politicieni în Republica Moldova care-și rupeau haina de pe ei, susținând că militează pentru apropierea Basarabiei de România și apoi au devenit propagandiști ai Federației Ruse. George Simion este un tânăr care își caută un loc sub soare și mai mult nimic, din punctul meu de vedere, dar oricine e liber să spună ce vrea în această țară”, a declarat Eugen Tomac.

Subiectul a fost deschis chiar de către jurnalistul Oreste Teodorescu, care, fără dovezi, aruncă în spațiul public informații denigratorii la adresa mea.

“George Simion nu a făcut altceva decât să întărească rândurile unor dezaxați, care pe narativele propagandei rusești, exact tipului de discurs al domnului Dodon pe care l-a practicat – 5G-urile care ne prăjesc creierii, Uniunea Europeană care este o extensie, o colonie a unei societăți oculte. Să știți că George Simion, prin prezența lui în Piața Victoriei a debusolat foarte multă lume de bună credință din România care-și punea mari speranțe că ceea ce face acolo la Chișinău apropie cele două țări. Un tânăr nu foarte sărac. O sa prezint o dată și o dată, într-o emisiune, ce proprietăți are domnul Simion pe la Chișinău și o să-l întreb cu ce bani și le-a achiziționat, ținând cont că este un oraș foarte scump din punct de vedere imobiliar”, spune jurnalistul Oreste Teodorescu.

Vezi mai jos evoluția în direct a celor doi, imediat după protestul pe care l-am organizat sâmbătă, 23 mai, la Sebeș:


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.