DOCUMENTAR // O zi în județul lui Dragnea. Proprietăți furate de la români

Am vizitat județul Teleorman, loc în care descoperim principalele obiective pe care Liviu Dragnea le-a furat de la români – mod de operare prin care au ajuns să ne conducă străinii, prin conducători lași, hoți pe care i-am avut, de la Năstase la Băsescu, de la ”dottore” Ponta, la Dragnea.

Justiția, din păcate, după ce termină și îl elimină pe unul dintre ei de la putere, nu mai recuperează aceste proprietăți, iar România devine o vacă de muls atât pentru următorii conducători hoți de la partidele sistemului, cât și pentru străinii care își fac, aici, în România interesele.

80.000 de hectare de pădure și Teleorman și Olt aparțin lui Liviu Dragnea, loc unde este interzisă curculația publică, iar o barieră blochează accesul românilor către pădurile lor. Tot în județul Teleorman se află și resortul lui Dragnea din stațiunea Belina, unde n-a reușit nimeni să ajungă până acum.

Lumea nu înțelege că sărăcie este atunci când este hoție. Ce spun românii din județul Teleorman despre propritățile lui Dragnea și cum ar fi arătat localitățile dacă nu exista acest clan nenorocit care a jefuit Teleormanul și a jefuit România, vedeți mai jos

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.